توضیحات شهردار مشهد درباره پروژه مشترک آستان قدس رضوی و مدیریت شهری (۱۴ آبان ۱۴۰۳) بهره‌برداری از فاز اول پروژه اتصال بولوار امام‌خمینی (ره) به بولوار نماز مشهد در دهه فجر ۱۴۰۳ شهروندخبرنگار | درخواست ایجاد ایستگاه‌های دوچرخه اشتراکی در بولوار هدایت مشهد + پاسخ برپایی بازار سیار صنایع دستی بانوان کارآفرین در مشهد (۱۴ آبان ۱۴۰۳) بهره‌برداری از هفت طرح عمرانی در محدوده حرم مطهر رضوی در آینده‌ای نزدیک خدمات‌رسانی فرودگاه مشهد به حدود ۵ میلیون زائر رضوی در نیمه‌ نخست سال ۱۴۰۳ هوای کلانشهر مشهد برای دومین روز پیاپی «آلوده» است (۱۴ آبان ۱۴۰۳) درباره کوچه «مسجد رانندگان» در خیابان امام‌رضا(ع) مشهد | حکایت «رانندگان» و کوچه‌ای پشت چهنو اجرای ۶۱۷ پروژه طی سه سال در منطقه پنج شهرداری مشهد شهردار مشهد: برای تمام حوزه‌های کلان مشهد پروژه داریم اختصاص زمین صدهکتاری برای زندان جدید مشهد | شهردار مشهد از انتقال زندان به خارج شهر خبر داد هشدار زرد مدیریت بحران استان خراسان رضوی | بارش های رگباری و کاهش محسوس دما تا آخر هفته توسعه گردشگری پایدار مشهد با ثبت میراث ناملموس فرهنگی تعریف ۴۵ پروژه محوری برای سال پایانی شورای ششم مشهد جزئیات اجرای طرح پیشخان زیارت | امکان جلوه‌نمایی رضوی در ۲ هزار نقطه مشهد آماده‌سازی خیابان امام رضا(ع) برای راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد سرویس دهی رایگان ناوگان اتوبوسرانی مشهد به دانش آموزان ویژه مراسم راهپیمایی (۱۳ آبان ۱۴۰۳) سرویس‌دهی رایگان متروی مشهد به راهپیمایان در ۱۳ آبان ۱۴۰۳ افزودن ۲ خط پروازی خارجی به پرواز‌های فرودگاه مشهد
سرخط خبرها

بیش از ۵ هزار نیروی هلال احمر، آماده شرایط بحرانی

  • کد خبر: ۱۱۰۷۱۲
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۲
بیش از ۵ هزار نیروی هلال احمر، آماده شرایط بحرانی
غلامرضا صیادی - معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر خراسان رضوی

در چنین حوادث ناگواری نیرو‌های آتش نشان و هلال احمر تنها گروه‌هایی هستند که در حادثه حاضر می‌شوند، آوار‌ها را کنار می‌زنند و به هر شکل به انتظار خانواده‌های نگران پایان می‌دهند، درحالی که مسئولیت پیشگیری از چنین ساخت وساز‌هایی با سازمان‌های دیگر همچون نظام مهندسی است.

تجهیزات و نیرو‌های امدادگر آماده بحرانی داریم که بخشی از نگرانی ما را مرتفع می‌کنند. ما در بحث آموزش مداوم نیرو‌ها فعال هستیم و اکنون دو قلاده سگ و دستگاه‌های زنده یابی در استان در اختیار داریم که برای لحظات حادثه آماده هستند.

با وجود تجهیزات و امکاناتی که در حد مقدور در اختیارداریم بیشترین بضاعت ما در بخش نیروی انسانی داوطلب است که با آموزش‌ها خاص آمادگی شرایط بحرانی را دارند. هم اکنون تعداد ۵ هزار و ۱۷ نفر امدادگر و نجاتگر در سامانه استانی ثبت شده است و از این تعداد حدود ۳ هزار نفر آموزش‌های تخصصی را گذرانده اند. تیم‌های ما آموزش‌های کامل همچون نجاتگری در آوار و ارتفاع را فراگرفته اند و در تمام سال نیز در حال بازآموزی هستند، اما حضور اعضای سازمان ما و کارکنان آتش نشانی زمانی رخ می‌دهد که حادثه پیش آمده و ساختمان فروریخته است. ازآن پس همه توان را در اختیار می‌گیریم، اما کنترل همه شرایط در اختیار ما نخواهد بود.

به همین دلیل پیشگیری و مراقبت از ساختمان‌های فرسوده، برج‌ها و مراکز ناایمن درخواست ما از سازمان‌های مربوط است که برای مشکلات موجود راه حلی اساسی بیندیشند. در همه کشور‌های دیگر جهان و کشور‌های پیشرفته نیز بار‌ها چنین اتفاقاتی شبیه پلاسکو و متروپل رخ داده، اما هیچ روش دقیق و کاملی برای نجات همه افراد زیر آوار مانده وجود ندارد.

نگرانی مردم درباره سرعت امداد بی دلیل است، زیرا به محض وقوع حادثه و بنا بر تعهدات اخلاقی و اعتقادی، تلاش‌های نیرو‌های امداد و نجات آغاز می‌شود، اما پیشروی مراحل مشخصی دارد که در صورت بی توجهی به آن‌ها و عملکرد بی محابا نتایج وخیم تری را به دنبال خواهد داشت. مراحل نجات همچون فرماندهی عملیات نظامی است که باید با تاکتیک پیش برویم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->